Špízy z králičích filetů

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 42849x
Králičí špízy s chutí česneku a rozmarýnu podáváme se zeleninou a opečeným bramborem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Připravíme si marinádu. Smícháme jogurt, víno, prolisovaný česnek, rozmarýn, worchester a olej. Podle chuti osolíme a opepříme. Králičí filety omyjeme, nakrájíme na špalíčky, vložíme do marinády a necháme do druhého dne rozležet. Potom je vyjmeme a osušíme ubrouskem.

Pórek očistíme a nakrájíme na špalíčky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na čtverce.

Na špejle střídavě, do vypotřebování surovin, napichujeme pórek, stočené plátky slaniny, papriku a králičí filety. Upečeme na rozpáleném oleji dorůžova.

Špízy z králičích filetů podáváme obložené zeleninou a jako přílohu volíme hranolky nebo opečené brambory.

Jarka-P autor receptu:

Špízy z králičích filetů

Počet přidaných receptů: 1643

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
18 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Špízy z králičích filetů

Recept se nachází v 49 kuchařkách
Drůbeží a králičí maso
Jarka-P
Drůbeží a králičí maso 201 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
zjirousek
Králík 231 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Špízy z králičích filetů

Přidat příspěvek k receptu Špízy z králičích filetů
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept