Tato špenátová nádivka se podává k masu, nebo jí maso naplníme. Nejlépe chutná s vepřovým. Recept je snadný na přípravu.
60 g | slanina |
2 stroužky | česnek |
1 ks | vejce |
60 g | strouhanka |
2 lžíce | smetana |
60 g | parmazán |
500 g | špenát listový |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
rozmarýn | |
čerstvá petrželka | |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
strouhanka na vysypání |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena