Sójová čína s rajčaty

2 h 40 min | hlavní chod | 3 porce | žádná kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 545x
Recept ze sójového masa, zeleniny a bylinek.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Sójové nudličky uvaříme podle návodu na obalu - vhodíme je do vroucí osolené vody a vaříme asi 15 minut. Poté sóju scedíme a vymačkáme z ní přebytečnou vodu. Vychladlé sojové nudličky můžeme ještě překrájet na menší kousky.

Mezitím si připravíme zeleninu. Sterilovanou kapii scedíme a necháme okapat. Mražený zelený hrášek spaříme vroucí vodou. Cibulku s natí očistíme a nakrájíme.

V hluboké pánvi rozpálíme olivový olej a vhodíme cibulku, kterou orestujeme. Pak přidáme sojové nudličky a opět orestujeme. Vlijeme nakládaná krájená rajčata, neměla by být v pokrmu téměř znát. Sójovou čínu necháme asi 5 minut probublávat a současně dochucujeme bylinkami, solí a sojovou omáčkou. Nakonec přidáme kapii a hrášek, promícháme a 2 - 3 minuty necháváme prohřívat. Výsledkem by měla být sojová čína téměř bez šťávy.

Sójovou čínu s rajčaty ihned podáváme, vhodnou přílohou jsou hranolky, rýže a pečivo.

Michy autor receptu:

Sójová čína s rajčaty

Počet přidaných receptů: 2841

Ingredience

na porce
Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,1
dobrý recept
15 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Sójová čína s rajčaty

Recept se nachází v 22 kuchařkách
KDI
VARENIE 8304 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7499 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3325 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Sójová čína s rajčaty

Přidat příspěvek k receptu Sójová čína s rajčaty
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept