Smetanová kmínová polévka

1 hod | polévka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 27652x
Recept na polévku, ve které je chuťovým základem kmín.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Kmín dáme asi na 15 minut vařit a pak necháme asi 30 minut vyluhovat.

Kmínovou vodu přecedíme a přidáme smetanu, uvedeme do varu. Zahustíme jíškou a ochutíme cukrem, octem a solí.

Jako přílohu ke smetanové kmínové polévce podáváme vařená vejce.

autor receptu:

Smetanová kmínová polévka

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Smetanová kmínová polévka byl 24.07.2009 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,8
skvělý recept
1195 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Smetanová kmínová polévka

Recept se nachází v 147 kuchařkách
myš1
recepty 4616 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE 8305 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smetanová kmínová polévka

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Smetanová kmínová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept