Smažený losos s česnekem

35 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 72289x
Smaženého lososa marinovaného na česneku podáváme s hranolky nebo vařeným bramborem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Lososa očistíme, vykostíme, omyjeme a naporcujeme. Česnek prolisujeme.

Olej smícháme s drceným kmínem, čerstvě mletým černým pepřem, solí a česnekem. Touto směsí potřeme jednotlivé porce a necháme v chladu 2 hodiny rozležet.

Potom lososa obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Vysmažíme na oleji dozlatova.

Smaženého lososa s česnekem podáváme s hranolky, vařením bramborem a zeleninovou oblohou.

Jarka-P autor receptu:

Smažený losos s česnekem

Počet přidaných receptů: 1648

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
30 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Smažený losos s česnekem

Recept se nachází v 103 kuchařkách
Chuťovky
Jarka-P
Chuťovky 145 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2732 receptů
KDI
VARENIE 8305 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažený losos s česnekem

Přidat příspěvek k receptu Smažený losos s česnekem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept