Smažené placičky z konzervovaného tuňáka podáváme s majonézovou omáčkou s bazalkovým pestem a pečivem.
1 lžíce | petrželka |
2 lžíce | majonéza |
1 konzerva | tuňák ve vlastní šťávě |
3 lžíce | nastrouhaná houska |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
mletý černý pepř | |
podle chuti | |
sůl | |
omáčka | |
100 ml | majonéza |
50 ml | zakysaná smetana |
1 lžička | bazalkové pesto |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena