Smažené lišky

30 min | předkrm | istrijská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 144535x
Je trochu vzácné nalézt tyto houby unás v potřebném množství na tento recept, ale když se to podaří, tak výsledná chuť stojí zato.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Lišky nakrájíme na plátky, nasypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme. Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme ji na oleji, přidáme ovařené houby, nasekaný česnek, sůl pepř a dusíme, dokud se nevyvaří všechna voda.

Podáváme jako teplý předkrm anebo spolu s bramborami či těstovinami jako přílohu k pečenému masu.

Vilienka autor receptu:

Smažené lišky

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

Vaše cena 2999 běžně 66000 Kč sleva 95 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Smažené lišky

Recept se nachází v 9 kuchařkách
KDI
VARENIE 4583 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 5993 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažené lišky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Smažené lišky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Diagnóza ztuhlý palec - bolestivá artróza

    Vypadá jako palec vbočený (hallux vagus), ale jde o palec ztuhlý (hallux rigidus). Pro laika je rozdíl téměř k nerozeznání, ovšem zvyšující se bolestivost při chůzi a menší pohyblivost palce jasně naznačí, že něco není v pořádku.

  • Domácí péče pro zářivě bílé zuby

    Domácí péče pro zářivě bílé zuby

    Krásné zuby jsou naší vizitkou, a nejen proto bychom měli dbát na správnou hygienu, ale i dodržovat pár zásad, díky kterým nebudou ztrácet na své bělosti. Kromě metod bělení u zubního lékaře existují i domácí triky, jak dodat svému úsměvu na zářivosti.




přidat nový recept