Smažené lišky

30 min | předkrm | istrijská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 144360x
Je trochu vzácné nalézt tyto houby unás v potřebném množství na tento recept, ale když se to podaří, tak výsledná chuť stojí zato.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Lišky nakrájíme na plátky, nasypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme. Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme ji na oleji, přidáme ovařené houby, nasekaný česnek, sůl pepř a dusíme, dokud se nevyvaří všechna voda.

Podáváme jako teplý předkrm anebo spolu s bramborami či těstovinami jako přílohu k pečenému masu.

Vilienka autor receptu:

Smažené lišky

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

Vaše cena 690 běžně 8700 Kč sleva 92 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Smažené lišky

Recept se nachází v 9 kuchařkách
KDI
VARENIE 4297 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 5945 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažené lišky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Smažené lišky
* Povinné pole

Soutěž o bestseller - Kuchařka pro dceru

Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Typy žloutenek a jak je odhalit

    Typy žloutenek a jak je odhalit

    Žloutenka (hepatitida) je infekční onemocnění několika typů. Na počátku se onemocnění nemusí nijak výrazně projevovat. V některých případech žloutenku rozpoznáme až v pozdní fázi, kdy jsou poškozená játra.

  • Význam bílkovin v naší stravě

    Význam bílkovin v naší stravě

    Bílkoviny (proteiny) patří v naší stravě mezi základní a nenahraditelné živiny. Za den by jich měl dospělý člověk sníst zhruba 0,8 g na každý kilogram své tělesné hmotnosti. Každý člověk tudíž potřebuje jiné množství bílkovin, odtud také pramení dietní jídelníčky "na míru".




přidat nový recept