Smažené lišky

30 min | předkrm | istrijská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 144709x
Je trochu vzácné nalézt tyto houby unás v potřebném množství na tento recept, ale když se to podaří, tak výsledná chuť stojí zato.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Lišky nakrájíme na plátky, nasypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme. Nakrájíme na drobno cibuli, osmahneme ji na oleji, přidáme ovařené houby, nasekaný česnek, sůl pepř a dusíme, dokud se nevyvaří všechna voda.

Podáváme jako teplý předkrm anebo spolu s bramborami či těstovinami jako přílohu k pečenému masu.

Vilienka autor receptu:

Smažené lišky

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

Vaše cena 999 běžně 6999 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Smažené lišky

Recept se nachází v 10 kuchařkách
KDI
VARENIE 5449 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Smažené lišky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Smažené lišky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Co je to bypass?

    Co je to bypass?

    Slovo by-pass znamená v angličtině něco jako obchvat nebo objížďku, v medicíně v přeneseném významu však jde o označení uměle vytvořené cévní spojky na koronárních tepnách.

  • Silné a zdravé nehty - co jim škodí a naopak prospívá?

    Silné a zdravé nehty - co jim škodí a naopak prospívá?

    Ruce jsou naší vizitkou a na jejich vzhledu mají zásadní podíl právě nehty. Aby nehty mohly vypadat dobře, musí být především zdravé. Jak docílit krásných a zdravých nehtů? Jaká jsou fakta a mýty o tom, co nehtům opravdu škodí a co naopak pomáhá?




přidat nový recept