Recept na marinované králičí závitky jemně ochucené divočinou, plněné slaninou a smažené v trojobalu. Pokrm je vhodný i pro sváteční příležitost.
1 lžička | hořčice |
2 lžíce | červené víno |
100 g | anglická slanina |
400 g | filety z králíka |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
1 špetka | koření Divočina |
na obalení | |
vejce | |
hladká mouka | |
nastrouhaná houska |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena