Slunečnicový chléb tmavý pro domácí pekárnu

příloha | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 149434x
Chléb připravovaný v domácí pekárně zvládne i zdatná pekařka sama.
Komentáře receptu 3


Postup přípravy receptu

Sypké suroviny promícháme s droždím. Do pekárny nalijeme vodu s olejem a přidáme sypkou směs.

Pečeme na klasický program, nastavíme velkou velikost a tmavou barvu. Po vykynutí a posledním hlazení potřeme tmavý slunečnicový chléb vodou a posypeme slunečnicovými semínky.

konvalinka autor receptu:

Slunečnicový chléb tmavý pro domácí pekárnu

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

Vaše cena 3549 běžně 5460 Kč sleva 35 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3
dobrý recept
133 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Slunečnicový chléb tmavý pro domácí pekárnu

Recept se nachází v 123 kuchařkách
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
Recepty pro domácí pekárnu
Jaromil
Recepty pro domácí pekárnu 32 receptů
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1786 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Slunečnicový chléb tmavý pro domácí pekárnu

Celkový počet komentářů u receptu: 3
  • Dotaz na suroviny Hanka Kučerová 07.04.2008 11:38:09

    Dobrý den,Váš recept mne zaujal,jen jsem se chtěla zeptat,co je směs Jizerka a ten Schar mixB. Doufám,že Vám můj dotaz nebude znít hloupě,ale prostě jsem to nikde neviděla a ani neslyšela.Děkuji moc za odpověď a naschledanou.

  • tmavý chléb denise 26.01.2007 19:08:22

    Mám jenom dotaz kde je k sehnání pohanková mouka,děkuji za odpověď

  • dotaz Eva 26.12.2006 23:45:14

    Co je to Schär MixB? To je nějaká bezlepková mouka? Kde se sežene? Občas peču kamarádce pro syna bezlepkový chleba a tenhle vypadá přitažlivě!

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Slunečnicový chléb tmavý pro domácí pekárnu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept