Slovenská kapustnica

45 min | polévka | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 143848x
Tradiční slovenská polévka
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Houby si nejdříve alespoň na hodinu namočíme.

Na sádle zesklovatíme oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájenou vepřovou plec, okořeníme, osolíme, orestujeme, podlijeme a dusíme.

Zhruba po 15 minutách přidáme pokrájené kysané zelí, houby a na kolečka nakrájenou klobásu. Celé přelijeme asi jedním litrem vody a vaříme do měkka.

autor receptu:

Slovenská kapustnica

Počet přidaných receptů: 1415

Ingredience

Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Slovenská kapustnica

Recept se nachází v 66 kuchařkách
zjirousek
Polévky 1983 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
luciekadlecova
oblibene recepty 277 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Slovenská kapustnica

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • aninas 08.01.2011 21:52:23

    chybi mi tam uzene maso a susene svestky. Klobaska se dava varit vcelku a pak se kraji na kolecka a prida zpet do polevky

  • Slov.kapustnica Milan 18.11.2006 16:54:13

    Je v tom receptu skoro vsetko len mne tam chyba trochu na koniec pridat rozmackaneho cesneku. Je to fakt chutnejsi !!! Inak je to SUPER !!!

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Slovenská kapustnica
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept