Slovenská kapustnica

45 min | polévka | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 143723x
Tradiční slovenská polévka
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Houby si nejdříve alespoň na hodinu namočíme.

Na sádle zesklovatíme oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájenou vepřovou plec, okořeníme, osolíme, orestujeme, podlijeme a dusíme.

Zhruba po 15 minutách přidáme pokrájené kysané zelí, houby a na kolečka nakrájenou klobásu. Celé přelijeme asi jedním litrem vody a vaříme do měkka.

autor receptu:

Slovenská kapustnica

Počet přidaných receptů: 1415

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Slovenská kapustnica

Recept se nachází v 66 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
zjirousek
Polévky 1975 receptů
luciekadlecova
oblibene recepty 277 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Slovenská kapustnica

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • aninas 08.01.2011 21:52:23

    chybi mi tam uzene maso a susene svestky. Klobaska se dava varit vcelku a pak se kraji na kolecka a prida zpet do polevky

  • Slov.kapustnica Milan 18.11.2006 16:54:13

    Je v tom receptu skoro vsetko len mne tam chyba trochu na koniec pridat rozmackaneho cesneku. Je to fakt chutnejsi !!! Inak je to SUPER !!!

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Slovenská kapustnica
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept