Slovenská kapustnica

45 min | polévka | slovenská kuchyně | recept zobrazen: 143705x
Tradiční slovenská polévka
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Houby si nejdříve alespoň na hodinu namočíme.

Na sádle zesklovatíme oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky pokrájenou vepřovou plec, okořeníme, osolíme, orestujeme, podlijeme a dusíme.

Zhruba po 15 minutách přidáme pokrájené kysané zelí, houby a na kolečka nakrájenou klobásu. Celé přelijeme asi jedním litrem vody a vaříme do měkka.

autor receptu:

Slovenská kapustnica

Počet přidaných receptů: 1415

Ingredience

Vaše cena 2299 běžně 4599 Kč sleva 50 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Slovenská kapustnica

Recept se nachází v 66 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
zjirousek
Polévky 1967 receptů
luciekadlecova
oblibene recepty 277 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Slovenská kapustnica

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • aninas 08.01.2011 21:52:23

    chybi mi tam uzene maso a susene svestky. Klobaska se dava varit vcelku a pak se kraji na kolecka a prida zpet do polevky

  • Slov.kapustnica Milan 18.11.2006 16:54:13

    Je v tom receptu skoro vsetko len mne tam chyba trochu na koniec pridat rozmackaneho cesneku. Je to fakt chutnejsi !!! Inak je to SUPER !!!

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Slovenská kapustnica
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Právě v tomto období začíná obávaná sezóna klíšťat. Klíšťata okamžitě poznají první jarní oteplení i příjemnou vlhkost vzduchu. V přírodě se tak s nimi po roce opět setkáváme a opět nám hrozí s klíšťaty spojená rizika.

  • Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Blíží se období táboráků. Opékání buřtů má své kouzlo a atmosféru, ale i svá rizika. Snadno se totiž může stát, že se opeče nejen špekáček, ale také vy. Co s tím?




přidat nový recept