Pokrm tradiční české kuchyně. Slepici na paprice podáváme s knedlíkem.
1 ks | slepice |
2 ks | bobkový list |
5 kuliček | nové koření |
8 kuliček | celý černý pepř |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
voda | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
omáčka | |
1 ks | cibule |
2 lžíce | hladká mouka |
masový vývar | |
1 kelímek | zakysaná smetana |
2 lžíce | mletá sladká paprika |
autor Konvalinka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena