Skvělá pomazánka z uzené makrely

30 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 690x
Jednoduchá pomazánka z makrely a rostlinného másla. Je výborná zvlášť na tmavé pečivo třeba jako rychlá večeře. Recept je jednoduchý.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Menší makrelu vykostíme a zbavíme kůže. Takto upravené maso nakrájíme na nadrobno do mísy, přidáme jemně nakrájenou cibulku (množství podle svých zvyklostí), majonézu (lze vynechat), plnotučnou hořčici, sůl, pepř, citronovou šťávu a Perlu (já dávám máslovou). Přidáváme ji postupně, tolik, aby vznikla pomazánka. Záleží na množství nakrájeného masa, které máme spojit.

Všechny suroviny na makrelovou pomazánku důkladně promícháme. Nejlépe to jde šlehačem, aby se ingredience dobře spojily. Nakonec přidáme nasekanou pažitku a pomazánku z uzené makrely dáme před podáváním vychladit do lednice.

Skvělá pomazánka z uzené makrely nejlépe chutná doplněná pečivem a s oblíbenou zeleninou je to výborná večeře.

Conny autor receptu:

Skvělá pomazánka z uzené makrely

Počet přidaných receptů: 216

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Skvělá pomazánka z uzené makrely

Recept se nachází v 24 kuchařkách
Saláty a pomazánky
Conny
Saláty a pomazánky 93 receptů
zdegross
pomazánky 189 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1825 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Skvělá pomazánka z uzené makrely

Přidat příspěvek k receptu Skvělá pomazánka z uzené makrely
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept