Škvarková pomazánka

15 min | pomazánka | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 276076x
Jednoduchá pomazánka ze škvarků a vařených vajec.
Komentáře receptu 8
Uvařil jsem to (Recept vařilo 7 lidí)


Postup přípravy receptu

Vejce uvaříme natvrdo. Ihned je zchladíme, oloupeme a nastrouháme. Necháme je pořádně vychladnout.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.

Do škvarků přidáme vejce, cibuli a zamícháme. Podle chuti přidáme hořčici a dochutíme solí a pepřem. Důkladně promícháme.

Pomazánku mažeme na čerstvý chléb.

autor receptu:

Škvarková pomazánka

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

3,4
dobrý recept
251 hlasujících
  • Recept Škvarková pomazánka - Škvarky jsem rozmixovala dohladka.
  • Recept Škvarková pomazánka - Do pomazánky navíc přidána sterilovaná okurka.
  • Recept Škvarková pomazánka - Hotová pomazánka.
  • Recept Škvarková pomazánka - Pomazánka na plátkách chleba. Dozdobeno čerstvou pažitkou.

Kuchařky obsahující recept Škvarková pomazánka

Recept se nachází v 165 kuchařkách
REY kuchařka
Rey
REY kuchařka 1394 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Škvarková pomazánka

Celkový počet komentářů u receptu: 8
Celkový počet komentářů: 8
Nalezeno receptů: 8
Přidat příspěvek k receptu Škvarková pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept