Škvarková pomazánka

15 min | pomazánka | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 325008x
Jednoduchá pomazánka ze škvarků a vařených vajec.
Komentáře receptu 9
Uvařil jsem to (Recept vařilo 9 lidí)


Postup přípravy receptu

Vejce uvaříme natvrdo. Ihned je zchladíme, oloupeme a nastrouháme. Necháme je pořádně vychladnout.

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky.

Do škvarků přidáme vejce, cibuli a zamícháme. Podle chuti přidáme hořčici a dochutíme solí a pepřem. Důkladně promícháme.

Pomazánku mažeme na čerstvý chléb.

autor receptu:

Škvarková pomazánka

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,4
dobrý recept
267 hlasujících
  • Recept Škvarková pomazánka - Škvarky jsem rozmixovala dohladka.
  • Recept Škvarková pomazánka - Do pomazánky navíc přidána sterilovaná okurka.
  • Recept Škvarková pomazánka - Hotová pomazánka.
  • Recept Škvarková pomazánka - Pomazánka na plátkách chleba. Dozdobeno čerstvou pažitkou.

Kuchařky obsahující recept Škvarková pomazánka

Recept se nachází v 176 kuchařkách
REY kuchařka
Rey
REY kuchařka 1397 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3325 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Škvarková pomazánka

Celkový počet komentářů u receptu: 9
Celkový počet komentářů: 9
Nalezeno receptů: 9
Přidat příspěvek k receptu Škvarková pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept