Segedínský guláš

2 hod | hlavní chod | 4 porce | maďarská kuchyně | recept zobrazen: 732810x
Každá dobrá hospodyňka by měla umět tento vynikající nakyslý segedinský guláš.
Komentáře receptu 123
Uvařil jsem to (Recept vařilo 49 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. Maso nakrájíme na kostičky. Zelí podle potřeby překrájíme.

Na polovině sádla osmažíme cibuli. Přidáme maso a důkladně jej osmažíme. Vmícháme papriku, podlijeme a maso dusíme téměř doměkka.

Na zbytku sádla si zatím podusíme zelí s trochou vlastní šťávy. Téměř měkké zelí přidáme k masu. Segedínský guláš zahustíme moukou rozkvedlanou ve smetaně, přisolíme a dusíme do měkka.

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.

autor receptu:

Segedínský guláš

Počet přidaných receptů: 639

Ingredience

na porce
Vaše cena 999 běžně 35000 Kč sleva 97 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,1
dobrý recept
2028 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Segedínský guláš

Recept se nachází v 671 kuchařkách
KDI
VARENIE 4645 receptů
yvetk
Recepty pro Ivetu 584 receptů
zjirousek
guláše 422 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Segedínský guláš

Celkový počet komentářů u receptu: 123
  • Re: duchodci Dusan 22.10.2005 11:08:11

    ... myslim ze hlupak je ten kto odmieta ine nazory ... inak hovezi je drahsi aj preto ze su v nom zapocitane testy na BSE ...

  • maďar Karla 04.10.2008 16:58:14

    Nezlobte se, ale tahle diskuze mi přijde úplně zbytečná! Přivdala jsem se do maďarské rodiny a tady dělají segedinský guláš z vepřového!!! Podle tradiční receptury. Ale musím uznat, že i z hovězího musí být dobrý. Každý dle své chuti. A v restauraci segedinský guláš taky dostanete pouze z vepřového.

  • segeďák m 02.08.2008 13:31:31

    Máte pravdu, na Moravě je nejlepší segeďák z bůčku. Je výborný :-)

  • Re: ???? vitris 17.07.2008 20:23:24

    Z hovězího,jo? to je blbost! nejlepší je přece z bůčku,co?

  • anglicky segedin Martin & Barbora 16.03.2008 18:37:21

    Ahoj vsichni, my jsme prave v Londyne a dostali jsme chut na segedin, nakoupili jsem vse co potrebujem a dame se do toho. Verim, ze tento recept ukoji nase chute. Dobrou chut do Cech! Ahoj M&B

  • Segoššš Tely 31.01.2008 17:45:49

    No jsem chlap a myslím že jsem to celkem vpohodě zvládnul...jdu si nandat..ahojj

  • Re: segedin Rúžena 17.01.2008 10:15:44

    Nečetla jsem všechny příspěvky , já dělám segedínský guláš, z poloviny bůčku a poloviny kýty a nakonec přidávám smetanu ke šlehání smichanou s moukou a hodné lisovaného česneku . Růžena

  • čitam tady ty prispevky a tak musim zareagovat: u nas na puszte se szegedinsky gulasz dela zasadne z magyar bagounu- u vas vepri. nikdy na z hoveziho masa! pametajte si to preboha

  • Celkový počet komentářů: 123
    Nalezeno receptů: 123
    Přidat příspěvek k receptu Segedínský guláš
    * Povinné pole

    
    Kde to žije
    Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

    Píšeme jinde




    přidat nový recept