Šampaňský Fizz

10 min | nápoj | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 19720x
Suchý sekt, malinový likér a drobné čerstvé ovoce.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Sáčky čaje spaříme 500 ml vřelé vody. Čaj luhujeme nejméně 5 minut a necháme vychladnout.

Maliny či jahody omyjeme, přebereme a rozdělíme do čtyř vysokých sklenic. Zalijeme dvěma lžícemi malinového likéru, 125 ml studeného čaje a 100 ml dobře vychlazeného sektu.

Podle libosti šampaňský Fizz přisladíme cukrem.

spider-rio autor receptu:

Šampaňský Fizz

Počet přidaných receptů: 162

Ingredience

Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Šampaňský Fizz

Recept se nachází v 18 kuchařkách
zjirousek
Alkoholické nápoje 298 receptů
Zorňafa
1. aa-2b 2858 receptů
Poldova - Nápoje 9
Polda
Poldova - Nápoje 9 50 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Šampaňský Fizz

Přidat příspěvek k receptu Šampaňský Fizz
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Běhání jako sport, zábava i relax

    Běhání jako sport, zábava i relax

    Hned z jara je potkáváme všude - na silnicích, na lesních a polních cestách. Nepotřebují ke své vášni žádný nástroj ani pomůcku. Ano, jsou to běžci. Běh je u nás hned po cyklistice druhým nejoblíbenějším sportem. Prodlužuje délku života, snižuje vysoký krevní tlak, nadváhu, posiluje celkovou kondici, imunitu a paměť a zmírňuje deprese. Více než polovina běžců se svojí zálibě věnuje 2 - 3x týdně a mluvíme-li o zálibě, není to vždy tak zcela přesné - často začínáme běhat kvůli nedostatku pohybu a hlavně pro potřebu zhubnout. Častěji potkáváme na provizorních běžeckých trasách ženy.

  • Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Letní průjmy - čemu se na dovolené vyhnout?

    Průjmové onemocnění je jednou z nejčastějších letních zdravotních komplikací. Může se týkat cestovatelů do zahraničních zemí (zejména mimoevropských), ale není ojedinělé ani na cestách po naší republice a výjimečně i po vlastním grilování doma na zahradě. Letní teploty jsou pro mnohé z nás sice příjemné, ale nahrávají také množení bakterií zejména v potravinách, ale také třeba i ve vodě.




přidat nový recept