Salát z rukoly a mozzarelly

15 min | salát | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 32544x
Recept na rychlý salát k pečenému masu.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Rukolu opereme a osušíme. Mozzarellu slijeme z nálevu a nakrájíme na kostičky.

Rukolu dáme do mísy, osolíme, lehce opepříme a zakapeme olivovým olejem a citronovou šťávou. Salát lehce promícháme a můžeme podávat.

Salát z rukoly a mozzarelly podáváme k masu nebo s čerstvým pečivem.

Vilienka autor receptu:

Salát z rukoly a mozzarelly

Počet přidaných receptů: 1275

Ingredience

na porce
Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
19 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Salát z rukoly a mozzarelly

Recept se nachází v 30 kuchařkách
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů
Rexova kuchařka
Kočí
Rexova kuchařka 629 receptů
Sindy
saláty 41 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát z rukoly a mozzarelly

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • Je to dobre az ted od te doby co jsem sezrala spousty rukoly a zvykla si na tu horkost :)

  • super Kamila ŽATEČKOVÁ 19.10.2012 19:04:05

    Děkujeme za suprový a výborný recept. Nevěřili jsme, že rajče, rukola a mozzarella bude dobrá kombinace, ale velice mile nás to překvapilo a jdeme si ho znovu udělat!!! Díky :-)

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Salát z rukoly a mozzarelly
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept