Salát z hlávkového zelí a zeleniny

1 hod | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3291x
Salát, který bez sterilizace vydrží v chladu několik týdnů.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Zelí nakrájíme na jemné proužky, papriky také. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev nastrouháme na křenovém struhadle.

Vše smícháme ve velké míse. Přidáme deko, cukr, olej a ocet, důkladně rukama promícháme a necháme odpočinout nejméně 24 hodin. Několikrát ještě rukama důkladně prohněteme. Zelí zkřehne a pustí šťávu.

Pak salát z hlávkového zelí a zeleniny napěchujeme do sklenic i se šťávou a uložíme do chladu. Výborná příloha k jídlu i jako svačina s pečivem.

autor receptu:

Salát z hlávkového zelí a zeleniny

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Salát z hlávkového zelí a zeleniny

Recept se nachází v 14 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4000 receptů
zjirousek
Saláty 1064 receptů
Katika
saláty 423 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát z hlávkového zelí a zeleniny

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Salát z hlávkového zelí a zeleniny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept