Salát z červeného zelí s jablky

15 min | salát | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 53918x
Jednoduchý salát, který zvládne i začátečník.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Menší hlávku zelí očistíme a nastrouháme na hrubším struhadle. Kyselejší jablka očistíme a také nastrouháme. Cibulky nakrájíme najemno. Místo cibulek můžeme použít jednu klasickou cibuli.

V míse smícháme zelí s jablky a cibulí. Salát osolíme, opepříme a podle chuti přidáme i ocet, olej a cukr. Salát z červeného zelí s jablky důkladně promícháme a dáme odležet asi na 1 hodinu.

Salát z červeného zelí s jablky podáváme k přírodnímu masu nebo jako lehkou večeři s opečenou bagetou.

autor receptu:

Salát z červeného zelí s jablky

Počet přidaných receptů: 11

Ingredience

na porce

Kuchařky obsahující recept Salát z červeného zelí s jablky

Recept se nachází v 80 kuchařkách
myš1
recepty 4618 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2722 receptů
Bedřich
Mirek na neděli 48 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát z červeného zelí s jablky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Salát z červeného zelí s jablky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept