Salát s řapíkatým celerem a sýrem

15 min | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 135862x
Salát s řapíkatým celerem je osvěžující a má zvláštní aromatickou chuť.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Salát rozdělíme na listy a propereme ve studené vodě. Okurku, rajčata a řapíkatý celer také omyjeme. Okurku oloupeme. Pokud ji máme z vlastní zahrádky, chemicky neošetřenou, stačí důkladně opláchnout.

Salát natrháme nebo rozkrájíme na větší kusy. Rajčata, řapíkatý celer a okurku nakrájíme na menší kousky, sýry na maličké kostičky. Pokrájenou zeleninu promícháme, opepříme, trochu posolíme a pokapeme olivovým olejem.

Takto připravený salát s řapíkatým celerem a sýrem rozdělíme na porce, posypeme sýrovými kostičkami a podáváme s toustovým chlebem, nebo jako přílohu k minutkám z masa.

autor receptu:

Salát s řapíkatým celerem a sýrem

Počet přidaných receptů: 379

Ingredience

Vaše cena 2299 běžně 4599 Kč sleva 50 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,6
slabší recept
85 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Salát s řapíkatým celerem a sýrem

Recept se nachází v 46 kuchařkách
KDI
STUDENÁ KUCHYŇA 267 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3690 receptů
zjirousek
Saláty 1055 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát s řapíkatým celerem a sýrem

Přidat příspěvek k receptu Salát s řapíkatým celerem a sýrem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Právě v tomto období začíná obávaná sezóna klíšťat. Klíšťata okamžitě poznají první jarní oteplení i příjemnou vlhkost vzduchu. V přírodě se tak s nimi po roce opět setkáváme a opět nám hrozí s klíšťaty spojená rizika.

  • Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Blíží se období táboráků. Opékání buřtů má své kouzlo a atmosféru, ale i svá rizika. Snadno se totiž může stát, že se opeče nejen špekáček, ale také vy. Co s tím?




přidat nový recept