Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

15 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 77205x
Výborný recept na pomazánku či salát. Hodí se na bílé, pro někoho na tmavé pečivo.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Surimi tyčinky zbavíme obalu a nakrájíme na drobná kolečka nebo rozmixujeme v mixéru. Záleží na tom, co chceme připravit - pomazánku nebo salát.

Očistíme a nakrájíme cibuli, tu vložíme zvlášť do misky, pokapeme citronem, opepříme, osolíme a pak společně se směsí z tyčinek vše dohromady zamícháme. Do směsi ze surimi tyčinek, vmícháme tatarskou omáčku, zakysanou smetanu či bílý jogurt. Doporučuji použít zakysanou smetanu, je jemná a ke směsi se výborně hodí. Komu smetana nechutná, lze použít, jak jsem uvedla, tatarskou omáčku nebo bílý jogurt.

Salát či pomazánku ze surimi tyčinek pořádně zamícháme, vložíme směs do lednice na zchlazení (cca 15 min.) a máme hotovo. Dobrou chuť!

autor receptu:

Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Recept se nachází v 73 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
Zorňafa
1. aa-4b 3349 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Salát či pomazánka ze surimi tyčinek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept