Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

15 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 74901x
Výborný recept na pomazánku či salát. Hodí se na bílé, pro někoho na tmavé pečivo.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Surimi tyčinky zbavíme obalu a nakrájíme na drobná kolečka nebo rozmixujeme v mixéru. Záleží na tom, co chceme připravit - pomazánku nebo salát.

Očistíme a nakrájíme cibuli, tu vložíme zvlášť do misky, pokapeme citronem, opepříme, osolíme a pak společně se směsí z tyčinek vše dohromady zamícháme. Do směsi ze surimi tyčinek, vmícháme tatarskou omáčku, zakysanou smetanu či bílý jogurt. Doporučuji použít zakysanou smetanu, je jemná a ke směsi se výborně hodí. Komu smetana nechutná, lze použít, jak jsem uvedla, tatarskou omáčku nebo bílý jogurt.

Salát či pomazánku ze surimi tyčinek pořádně zamícháme, vložíme směs do lednice na zchlazení (cca 15 min.) a máme hotovo. Dobrou chuť!

autor receptu:

Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Salát či pomazánka ze surimi tyčinek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept