Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

15 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 77088x
Výborný recept na pomazánku či salát. Hodí se na bílé, pro někoho na tmavé pečivo.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Surimi tyčinky zbavíme obalu a nakrájíme na drobná kolečka nebo rozmixujeme v mixéru. Záleží na tom, co chceme připravit - pomazánku nebo salát.

Očistíme a nakrájíme cibuli, tu vložíme zvlášť do misky, pokapeme citronem, opepříme, osolíme a pak společně se směsí z tyčinek vše dohromady zamícháme. Do směsi ze surimi tyčinek, vmícháme tatarskou omáčku, zakysanou smetanu či bílý jogurt. Doporučuji použít zakysanou smetanu, je jemná a ke směsi se výborně hodí. Komu smetana nechutná, lze použít, jak jsem uvedla, tatarskou omáčku nebo bílý jogurt.

Salát či pomazánku ze surimi tyčinek pořádně zamícháme, vložíme směs do lednice na zchlazení (cca 15 min.) a máme hotovo. Dobrou chuť!

autor receptu:

Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Počet přidaných receptů: 15

Ingredience

Vaše cena 2299 běžně 4599 Kč sleva 50 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Recept se nachází v 73 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5975 receptů
myš1
recepty 4616 receptů
Zorňafa
1. aa-4b 3349 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salát či pomazánka ze surimi tyčinek

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Salát či pomazánka ze surimi tyčinek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Pozor, začíná sezóna klíšťat!

    Právě v tomto období začíná obávaná sezóna klíšťat. Klíšťata okamžitě poznají první jarní oteplení i příjemnou vlhkost vzduchu. V přírodě se tak s nimi po roce opět setkáváme a opět nám hrozí s klíšťaty spojená rizika.

  • Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Jak ošetřit popáleninu? Pozor na pověry

    Blíží se období táboráků. Opékání buřtů má své kouzlo a atmosféru, ale i svá rizika. Snadno se totiž může stát, že se opeče nejen špekáček, ale také vy. Co s tím?




přidat nový recept