Salámová pomazánka trochu jinak

20 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 817x
Další rychlá a chutná pomazánka.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Gothajský salám nastouháme na hrubém struhadle a přidáme rozmixovanou zeleninu podle chuti (kunjovanka nebo moravanka) záleží podle toho jak moc máte rádi ostré.

Nakonec do salámové pomazánky vmícháme tatarskou omáčku. Hotovou salámovou pomazánku mažeme na chleba nebo jiné pečivo.

kristina autor receptu:

Salámová pomazánka trochu jinak

Počet přidaných receptů: 19

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Salámová pomazánka trochu jinak

Recept se nachází v 8 kuchařkách
kristina
pomazánky 4 recepty
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3325 receptů
Zorňafa
1. aa-2b 2858 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Salámová pomazánka trochu jinak

Přidat příspěvek k receptu Salámová pomazánka trochu jinak
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept