Netradičně připravené rizoto se šafránovou příchutí, bylinkami a paprikovou klobáskou, je velmi rychlým a chutným pokrmem, který můžeme podávat jako hlavní chod.
4 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
1 l | voda |
170 g | rýže |
1 dl | víno |
pažitka nasekaná | |
4 lžíce | hrášek sterilovaný |
80 g | papriková klobása |
2 kostky | bylinkový vývar |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
šafrán | |
strouhaný parmazán |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena