Rýžové nudle s pikantním masem

45 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 5082x
Snadný recept na přípravu chutného pikantního pokrmu z rýžových nudlí s hovězím mletým masem, rajčaty a čínským zelím.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Chilli papriky očistíme, zbavíme jadérek a drobně usekáme. Čínské zelí očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rýžové nudle připravíme podle návodu na obalu a uchováme na teple.

Na oleji necháme zesklovatět cibuli s česnekem, pak vmícháme mleté maso a vše restujeme asi 10 minut, dokud se maso nezačne drobit. Pak vmícháme nakrájené chilli papriky, nakládaná drcená rajčata a vše za stálého míchání dusíme asi 15 minut. Podle potřeby směs podléváme vývarem. Nakonec vmícháme nakrájené zelí, vše krátce podusíme a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Rýžové nudle rozdělíme na nahřáté talíře potřené arašídovým olejem. Na nudle navršíme pikantní masovou směs a vše ozdobíme nasekanou jarní cibulkou. Rýžové nudle s pikantním masem podáváme jako hlavní chod.

Jarka-P autor receptu:

Rýžové nudle s pikantním masem

Počet přidaných receptů: 1643

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,7
skvělý recept
15 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rýžové nudle s pikantním masem

Recept se nachází v 66 kuchařkách
Mletá masa
Jarka-P
Mletá masa 73 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 7504 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rýžové nudle s pikantním masem

Přidat příspěvek k receptu Rýžové nudle s pikantním masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept