Rychlý špenát

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 85146x
Recept na jednoduchý a rychlý špenát.
Komentáře receptu 6
Uvařil jsem to (Recept vařilo 11 lidí)


Postup přípravy receptu

Mražený špenát dáme do hrnce, kde ho necháme rozmrazit a mírně podusíme.

K podušenému špenátu přidáme namačkaný česnek, dochutíme solí. Necháme dusit asi 10 minut. Pak přidáme mléko na zjemnění, které zamícháme do špenátu s česnekem, chvilku povaříme.

Nyní je špenát hotový, můžeme jej podávat např. s kynutým knedlíkem a volským okem.

autor receptu:

Rychlý špenát

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,2
dobrý recept
40 hlasujících
  • Recept Rychlý špenát - Rychlý špenát s brambory.

Kuchařky obsahující recept Rychlý špenát

Recept se nachází v 76 kuchařkách
Vegeterezka
Zdravé mňamky 142 receptů
Lukin
Hlavní chod 44 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlý špenát

Celkový počet komentářů u receptu: 6
Celkový počet komentářů: 6
Nalezeno receptů: 6
Přidat příspěvek k receptu Rychlý špenát
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept