Rychlý salát od tety

15 min | salát | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1225x
Recept na rychlý salát, který vypadá luxusně a také tak chutná. Tento salát lahodí oku krásnými barvami a je velmi jednoduchý na přípravu.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Ledový salát nebo malé čínské zelí nakrájíme na nudličky. Nachystáme si dobře vyzrálé červené grepy. Čím jsou z venku ošklivější a měkčí, o to jsou uvnitř lepší.

Jeden grapefruit rozpůlíme a polovinu grepu vylisujeme na šťávu, kterou zalijeme salát. Druhou polovinu oloupeme nad salátem, dužinu zcela zbavíme tenké slupky a vložíme měsíčky k salátu. Stejně na měsíčky rozebereme i druhý grep a přidáme také k salátu. Ochutíme čerstvě mletým pepřem, promícháme a podáváme.

Rychlý salát od tety podáváme ihned po přípravě na listu salátu. V žádném případě nedoporučuji salát dávat odležet.

veraricna autor receptu:

Rychlý salát od tety

Počet přidaných receptů: 301

Ingredience

Vaše cena 4199 běžně 6884 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Rychlý salát od tety

Recept se nachází v 24 kuchařkách
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3716 receptů
Vaření tety Věry
veraricna
Vaření tety Věry 303 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlý salát od tety

Přidat příspěvek k receptu Rychlý salát od tety
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept