Rychlý koláč s ovocem a drobenkou

1 hod | moučník | 6 porcí | Ostatní kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 9914x
Recept na velmi rychlý a nenáročný koláč, který se skvěle hodí ke kávě či k čaji.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Utřeme cukr, tuk, přidáme mléko, vejce, mouku a jeden prášek do pečiva.

Těsto vlijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Nahoru naskládáme libovolné ovoce a přidáme drobenku - posypku. Ve vyhřáté troubě pečeme asi 3/4 hodiny.

Rychlý koláč s ovocem podáváme ke kávě, čaji nebo jen tak.

Jajule autor receptu:

Rychlý koláč s ovocem a drobenkou

Počet přidaných receptů: 19

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Rychlý koláč s ovocem a drobenkou

Recept se nachází v 84 kuchařkách
Baboš
Moučniky 1546 receptů
zdegross
koláče 320 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlý koláč s ovocem a drobenkou

Přidat příspěvek k receptu Rychlý koláč s ovocem a drobenkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept