Rychlý jogurtový koláč

45 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 94345x
Výborný jogurtový koláč. Hodí se ke kávě, čaji nebo jen tak pro chuť.
Komentáře receptu 23
Uvařil jsem to (Recept vařilo 20 lidí)


Postup přípravy receptu

Všechny suroviny na těsto smícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Potom přidáme ovoce podle chuti - borůvky, jahody, rybíz. Koláč ovocem jednoduše posypeme.

Jogurtový koláč posypeme drobenkou, kterou jsme si pomocí prstů vypracovali z másla, cukru a polohrubé mouky. Jogurtový koláč pečeme na 180 °C asi 25 minut.

Rychlý jogurtový koláč podáváme podle chuti nakrájený na kostky.

autor receptu:

Rychlý jogurtový koláč

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

na porcí
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
101 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlý jogurtový koláč

Recept se nachází v 327 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
Baboš
Moučniky 1546 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlý jogurtový koláč

Celkový počet komentářů u receptu: 23
  • vynikající Aja 11.06.2016 13:46:40

    Děkuji za recept. Rychlý, jednoduchý - vynikající. Místo 500 g bílého jogurtu, který jsem neměla - 3 ks 150 g borůvkových jogurtů a trochou mléka na řidší těsto a poté posypat zmrzlými borůvkami, posypku s pytlíkem vanilkového cukru a je hotovo. Hm lahoda. Nejsem moc na sladké a zprvu jsem se obávala, že dva hrnky cukru bude hodně, ale omyl, je to akorát.

  • Jogurtový koláč Lucie 10.06.2016 12:20:07

    Peču dnes po druhé a je to mňamka i manžel, který má raději klasickou bábovku se olizuje až za ušima. Přidala jsem do těsta vanilkový cukr a kapku mléka aby nebylo těsto tak husté. Dělám se švestkami a drobenkou :-)

  • rychlý jogurtový koláč Marie 04.02.2015 14:11:52

    Je výborný, posypala jsem je borůvkama, na to moučku, a je to mňamka. Stačí ale pouze 1 hrníček cukru, i tak je dost sladký.Těsto se mi zdálo moc husté, přidala jsem ještě trochu mléka. Pak to bylo fajn. Doporučuji

  • dulezita vec kvfdkjsv 13.08.2014 16:10:22

    kolac srac maslo tam chybi mamlasove

    • Re: dulezita vec Hana 13.08.2014 18:58:36

      Koláč je vynikající a máslo tam vůbec nechybí ! Pokud chcete tučný moučník, upečte si jiný !

  • jogurtový koláč Alena 23.07.2014 08:16:56

    Dobrý den,koláč jsem dělala s meruňkama,jen jsem ubrala cukr a ještě podrobila tvarohem.
    Jedním slovem - super!!!!

  • v jednoduchosti je krása a dobrůtka :-) janem-k 25.06.2014 22:38:05

    Rychlovka s použitím zavařených jablek a šelmičku nemůžu od plechu odervat. Děkuji!

  • Komentář k receptu Rychlý jogurtový koláč nora 23.03.2014 12:37:26

    Upeceno,moc dobre i kdyz jsem tam dala o jeden hrnek mene cukru. Ovoce jsem dala lesni a zmrazene a myslim ze se povedlo. Dekuji za recept

  • Komentář k receptu Rychlý jogurtový koláč Blanka 24.09.2013 14:24:08

    Děkuji za vynikající receptík. akorát jsem neměla doma bílý jogurt a dala tam místo něj zakysanou smetanu a byl také vynikající. Jen se po něm zaprášilo :-)

  • první a určitě ne poslední Charlie 22.06.2013 17:21:26

    Tak,právě jsem ochutnala a je to neuvěřitelná dobrota. Byl by hřích nenapsal žádný komentář k takto vynikajícímu receptu. Dělala jsem s meruňkama, máme raději pikantnější s je to mňamka. V receptu jsem jen malinko ubrala cukr, protože máme radi drobenku a ta ten úbytek skvěle vykompenzovala. Doporučuji všem vyzkoušet, je to fantasticky rychlé, zvládnou i méně zkušení. Dalším plusem je pro mě i to,že člověk gramáže téměř žádné nádobí. :-)
    Moc děkuju za recept a okamžitě ukládám. ;-)

Celkový počet komentářů: 23
Nalezeno receptů: 23
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlý jogurtový koláč
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept