Rychlý hrnkový perník

35 min | moučník | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 165568x
Další rychlý recept na moučník, když máme chuť na něco sladkého a nemáme moc času.
Komentáře receptu 42
Uvařil jsem to (Recept vařilo 37 lidí)


Postup přípravy receptu

Všechny suroviny smícháme v tekuté těsto.

Perníkové těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Dáme péct do předehřáté trouby na 150 °C asi na 20 minut. Upečený perník necháme vychladnout.

Po upečení můžeme hrnkový perník posypat jen cukrem nebo polijeme čokoládovou polevou. Záleží na chuti. Rychlý hrnkový perník nakrájíme a můžeme podávat.

autor receptu:

Rychlý hrnkový perník

Počet přidaných receptů: 42

Ingredience

na porcí
4,7
skvělý recept
228 hlasujících
  • Recept Rychlý hrnkový perník - Těsto vlité na plech a dáme do trouby.
  • Recept Rychlý hrnkový perník - Pocukrované a nakrájené.

Kuchařky obsahující recept Rychlý hrnkový perník

Recept se nachází v 311 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
myš1
recepty 4618 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlý hrnkový perník

Celkový počet komentářů u receptu: 42
  • Moc dobrý Aya 06.09.2014 13:37:37

    Zkusila jsem tento recept a výborný! Vůbec se nedrobil, jak je uvedeno v jiných příspěvcích. Takže jen doporučuji. Díky

  • gh ght 21.07.2014 16:46:12

    Je rychlí a dobrý :-)

  • Komentář k receptu Rychlý hrnkový perník Patricie 16.07.2014 13:55:22

    Je výbornej, ale extrémně se drobí !! :/ Přitom jsem tam dala všechno jak ste psala. Takže nevim .. :(

  • Komentář k receptu Rychlý hrnkový perník Kristýna 09.07.2014 08:47:25

    Chuťově moc dobrý, ale extrémně drobivý.. Někde jsem asi udělala chybu.. Ale kde?

  • vynikajúci Mária 04.05.2014 13:01:05

    ďakujem za tip, doplnila som kandizované ovocie a posekané orechy, výborný

  • Komentář k receptu Rychlý hrnkový perník Mar 02.05.2014 01:45:59

    Neměla jsem kakao a použila místo něj čokoládu asi tak 80 g nastrouhala:-) Navrch jsem dala zakysanou smetanu, "do mřížky". Vynikájící.

  • Komentář k receptu Rychlý hrnkový perník Kristýna 01.05.2014 11:33:15

    Zítra peču zas!
    Mám v plánu dortovou formu,rozpůlit,potřít marmeládou,kokosový pudink a na vrch polevu a kokos...a rychlý dortík ke kávě na světě a nebude to suché!

  • Komentář k receptu Rychlý hrnkový perník Martina.v 26.04.2014 12:23:06

    Zkusila jsem tento recept před týdnem a hned druhý den ho pekla znovu. Vynikající!! Slavila jsem s ním úspěch i v práci. Do těsta jsem přidala nasekané vlašské ořechy, pár rozinek a slunečnicová semínka a vrch "pocákala" polevou. A teď ho mám v troubě opět...mohu jen doporučit. :))

  • Komentář k receptu Rychlý hrnkový perník Marcela 09.02.2014 10:18:06

    Geniální................... ..........!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Komentář k receptu Rychlý hrnkový perník Janča 06.02.2014 11:29:18

    Já jsem měla jen obyč. kypřící prášek, tak jsem tam přidala med. Sice to nechutnalo, jako perník, ale byla z toho super medová buchta. Na vrh jsem dala ovoce a zalila čokoládou.
    Moc jsme si pochutnali. Díky za recept

Celkový počet komentářů: 42
Nalezeno receptů: 42
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlý hrnkový perník
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept