Kombinace těchto ingrediencí je velmi dobrá. Jednoduchý recept.
Hodnocení
4.2
/ 5 (5x)
Doba přípravy
60 min
Ingredience
8 plátků
šunka
1 sklenice
lečo
8 plátků
anglická slanina
20 dkg
tvrdý sýr
8 plátků
vepřová kotleta
150 ml
smetana na vaření
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
Postup přípravy
Kotlety zlehka naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na každou kotletu položíme plátek anglické slaniny, šunky a velkou lžíci leča.
Takto připravené tatranské kotlety dáme na pekáček, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Rychlé tatranské kotlety pečeme asi 45 minut ve vyhřáté troubě.
Rychlé tatranské kotlety podáváme s hranolky nebo brambory.