Rychlé špagety se žampionovou omáčkou

1 hod | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1442x
Dobré a jednoduché jídlo vhodné k večeři i obědu.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Špagety uvaříme ve slané vodě doměkka. Vaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.

Pak osmahneme na sádle nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme okapané sterilované žampiony a podusíme. Podle návodu si připravíme žampionovou omáčku, přidáme žampionový sýr a za stálého míchání povaříme. Žampiony s omáčkou promícháme.

Dušené žampiony s omáčkou přimícháme ke špagetám a ihned rozdělíme na talíře. Rychlé špagety se žampionovou omáčkou podáváme jako hlavní chod.

autor receptu:

Rychlé špagety se žampionovou omáčkou

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Rychlé špagety se žampionovou omáčkou

Recept se nachází v 26 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
smarcelak
Téstoviny 285 receptů
Hawkeye
Těstoviny 75 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlé špagety se žampionovou omáčkou

Přidat příspěvek k receptu Rychlé špagety se žampionovou omáčkou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept