Rychlé restované brambory

15 min | příloha | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 4250x
Rychlá a báječně vypadající příloha k hlavním jídlům. Jednoduchý recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Tři velké brambory v tenké nebo červené slupce propícháme ostrým nožem a vložíme na 3 - 5 minut do mikrovlnky. Po 2 minutách kontrolujeme, zda nejsou převařené. Pak je dáme vychladnout! Vychladlé brambory nakrájíme i se slupkou na malé kousky.

Na pánvi zpěníme máslo a vsypeme brambory, které rozložíme po dně. Necháme minutu bez hnutí a potom je špachtlí občas obracíme. Takto restujeme, až dostaneme žádanou barvu. Rychlé restované brambory osolíme, opepříme, posypeme paprikou a případně granulovaným česnekem.

Rychlé restované brambory ihned podáváme.

Fotíček autor receptu:

Rychlé restované brambory

Počet přidaných receptů: 61

Ingredience

na porce
Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlé restované brambory

Recept se nachází v 118 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
KDI
VARENIE 8304 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlé restované brambory

Přidat příspěvek k receptu Rychlé restované brambory
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.

  • Třešně proti rakovinovému bujení

    Třešně proti rakovinovému bujení

    Je zajímavé, jak rádi rozebíráme účinky nejrůznějších potravin na náš organismus. Pořád to jsou ale jenom střípky, jen málo toho, co bychom měli poznat a pochopit. S třešněmi je to stejné. Víte, jaké mají na naše zdraví pozitivní účinky?




přidat nový recept