Rychlé kokosové pusinky

1 hod | cukroví | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 48922x
Nejoblíbenější cukroví naší rodinky - pro každou příležitost.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Z bílků ušleháme pevný sníh, ke konci do něj zašleháme moučkový cukr. Vložíme na horkou vodní lázeň a zašleháváme pískový cukr, přitom se hmota nesmí příliš zahřát. Odstavíme a zvolna šleháme do prochladnutí. Vmícháme kokosovou moučku.

Na vymaštěný plech děláme kávovou lžičkou malé pusinky.

Rychlé kokosové pusinky pečeme (nesušíme) v mírně předehřáté troubě.

autor receptu:

Rychlé kokosové pusinky

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

4,6
skvělý recept
48 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlé kokosové pusinky

Recept se nachází v 131 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5963 receptů
myš1
recepty 4618 receptů
vařecka
Kuchařka sladkosti 1193 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlé kokosové pusinky

Celkový počet komentářů u receptu: 1
Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Rychlé kokosové pusinky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept