Rychlé boloňské špagety

45 min | hlavní chod | italská kuchyně | recept zobrazen: 433362x
Recept na rychle a chutně připravené boloňské špagety.
Komentáře receptu 85
Uvařil jsem to (Recept vařilo 120 lidí)


Postup přípravy receptu

Na pánvi si rozehřejeme olivový olej a zpěníme na něm nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Poté přidáme nasekaný česnek a minutku restujeme.

K zelenině přidáme mleté maso a restujeme tak dlouho, dokud nebude maso téměř hotové. Maso osolíme, opepříme a přidáme nasekané oregano. Zalijeme rajčaty v plechovce, dochutíme cukrem, kořením na špagety a ještě špetkou soli a pepře. Můžeme podle chuti ještě přidat oregano a prolisovaný česnek.

Uvařené špagety (podle návodu na obalu) nikdy neproplachujeme vodou! Jen scedíme, zakápneme olejem a promícháme.

Hotovou boloňskou omáčku promícháme s uvařenými špagetami, dáme na talíř, posypeme nastrouhaným eidamem nebo parmezánem, ozdobíme lístky oregana a jemně zakápneme olivovým olejem.

autor receptu:

Rychlé boloňské špagety

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

4,5
skvělý recept
388 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlé boloňské špagety

Recept se nachází v 941 kuchařkách
Marcyx
Rychlá jídla 142 receptů
KDI
VARENIE 5284 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlé boloňské špagety

Celkový počet komentářů u receptu: 85
  • Komentář k receptu Rychlé boloňské špagety Jirke 28.03.2015 00:30:59

    Jako je fakt, že nazývat tuto sra*ku bolonskými špagetami, je dost troufalé, ubohé. Jíst se to snad dá ve středu na rychlou večeři, ale mohli byste takovéhle majdy jmenovat jinak!!!!

    • Re: Komentář k receptu Rychlé boloňské špagety Ema 15.04.2015 17:59:57

      Tohle jsou recepty pro lidi co si vaří doma, chodí do práce a potřebují se najíst. Nepotřebuju trávit 1000 hodin vařením NEsraček, s kvalitníma surovinama který taky stojí pěkný prachy. Pokud chceš recepty od šéfkuchařů a recept na pravý boloně tak si zajeď do Itálie a nehraj si na hrdinu když si beztak neuděláš s bídou ani čaj, protože čaje co se pijou v česku jsou taky sračky. Tady ty lidi co si kompenzujou komplexy na stránkách s vařením jsou vážně chudáci.

  • koreni na spagety martin 15.02.2015 11:12:48

    proboha. kdo psal ten recept? koreni na spagety?to jako vazne?

  • ... kachna 04.01.2015 12:52:30

    Vy jste fakt trapní.. Hádáte se tady jako malý a kritizujete jeden recept. Každému chutná něco jiného a když se vám tohle nelíbí, tak to nežerte a nevařte. Říkáte jak do toho dávají sr*ky atd... Já vám řeknu co je sra*ka! Třeba maso z obchodů! Je to napuštěný vodou, solí a vším možným. Když trochu zezelená tak to jenom opět napustí a otočí a není to vidět (ještě k tomu to mají nasvícené, tak nevidíte rozdíl). Snad všechno je sra*ka, protože jsem byla ve výrobách. Vím to protože jsem vyučená technoložka, která byla v tý zatracený výrobě a viděla jsem toho dost! Koukněte se třeba jak zacházejí se zvířatama na porážce. A místo toho aby jsme byli rádi, že máte co do huby, tak si jen stěžujete. Tady je vidět "inteligence" lidí.

    • Re: ... Marek 04.02.2015 11:51:11

      Krásně napsáno, jen souhlasím ,tyhle lidi by potřebovali hlad a žebrotu aby přišli na to že věci co tu řeší sou právě ty sra*ky !!

  • Komentář k receptu Rychlé boloňské špagety xXx 29.01.2015 19:21:47

    No tak toto je výborný! Servěte se tu kvůli špagetám! -_______-

  • nepravda Bologna 28.01.2015 11:54:17

    Toto určite nie je recept z talianskej kuchyne
    Je to československá šmakuláda, len neviem kde je to tá bolona, asi niekde na zbraslavi

  • ... kachna 04.01.2015 12:53:22

    Vy jste fakt trapní.. Hádáte se tady jako malý a kritizujete jeden recept. Každému chutná něco jiného a když se vám tohle nelíbí, tak to nežerte a nevařte. Říkáte jak do toho dávají sr*ky atd... Já vám řeknu co je sra*ka! Třeba maso z obchodů! Je to napuštěný vodou, solí a vším možným. Když trochu zezelená tak to jenom opět napustí a otočí a není to vidět (ještě k tomu to mají nasvícené, tak nevidíte rozdíl). Snad všechno je sra*ka, protože jsem byla ve výrobách. Vím to protože jsem vyučená technoložka, která byla v tý zatracený výrobě a viděla jsem toho dost! Koukněte se třeba jak zacházejí se zvířatama na porážce. A místo toho aby jsme byli rádi, že máte co do huby, tak si jen stěžujete. Tady je vidět "inteligence" lidí.

  • Komentář k receptu Rychlé boloňské špagety Ell 02.01.2015 13:37:48

    Vy lidi tady ze sebe děláte chytráky a přitom se jenom ztrapňujete... Demence tohoto národa mě nepřestane překvapovat, neumíte nic jiného, než sedět za počítačem a psát komentáře typu "Já jsem king, já to umím nejlíp!", naživo by jste ani nepípli!
    Taky si uvědomte, že někteří lidé nemají tolik peněz a času, aby 5 hodin vařili oběd. Ale do toho, pojďte mi říct, jak jste nejlepší, že vy znáte "pravé" boloňské špagety a my tady jsme trapáci, že to nevíme!

  • richard 10.01.2012 00:25:19

    vy se tady proboha dohadujete jak maj vypadat spravne bolonske spagety,a jake tam ma byt spravne maso.resite tady blbosti.to mate fuk!hlavne ze se toho zasitite.ale jsou taci na svete,co by vam za rohlik utrhli ruce!jako napr.deti v africe,a podobnych zemi kde trpi hladem!!vytaci me to,a to mi je 23let.a v zivote bych neresil co do ceho patri,ale resil bych jak jim pomoct,kdybych mel jen jak.jste pro me ostudou naroda zvaneho ceskeho,a narod cesky tvz ceska republika jak se nazyvaj je ostudou vsech ostud,a stydim se za to ze jsem cech.zamyslete se trochu!

Celkový počet komentářů: 85
Nalezeno receptů: 85
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlé boloňské špagety
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Kolagen v péči o pleť podle věku

    Kolagen v péči o pleť podle věku

    Denně a ze všech stran slyšíme z reklam na pleťové krémy alarmující upozornění na nezbytnost udržování pevné, zdravé a mladé pleti pomocí kolagenu. Co je vlastně kolagen? A proč je pro naši pokožku tak důležitý? V dnešním článku se dozvíte, jak správně pečovat o pleť v různých věkových kategoriích.

  • Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín - zelenina vhodná při redukční dietě

    Tuřín je roky opomíjená kořenová zelenina napěchovaná vitamíny. Je to na pěstování nenáročná brukvovitá rostlina, jejím dalším pozitivem je absolutní mrazuvzdornost. Důvodů, proč byla roky odstrkovaná do pozadí, může být spousta. Kdysi byl tuřín jednou z hlavních potravin všech vrstev obyvatelstva.




přidat nový recept