Rychlá svíčková z králíka

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 109197x
Recept na svíčkovou, která se vždy povede.
Komentáře receptu 19
Uvařil jsem to (Recept vařilo 24 lidí)


Postup přípravy receptu

Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.

V kastrolu osmažíme cibuli na sádle nebo na oleji, pak přidáme halali a opět osmahneme. Přidáme naporcovaného králíka a osmahneme. Pro lepší chuť dodáme bobkový list a nové koření, podlijeme vodou a necháme dusit až do změknutí.

Měkké králičí maso vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Potom ji zahustíme smetanou smíchanou s polohrubou moukou, vrátíme maso a krátce před podáváním společně prohřejeme.

autor receptu:

Rychlá svíčková z králíka

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Recept Rychlá svíčková z králíka byl 21.12.2007 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,7
skvělý recept
409 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlá svíčková z králíka

Recept se nachází v 424 kuchařkách
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
AnnieV
Omáčky 48 receptů
zdegross
králík 101 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá svíčková z králíka

Celkový počet komentářů u receptu: 19
Celkový počet komentářů: 19
Nalezeno receptů: 19
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlá svíčková z králíka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdraví z mořských řas

    Zdraví z mořských řas

    Mořské řasy jsou pro nás možná trochu nevšední, ovšem velmi přínosnou a zdraví prospěšnou potravinou, na kterou se zaměříme v dnešním článku. Obsahují až 15x více minerálních látek než běžná zelenina a celkově patří k výživově nejhodnotnějším potravinám. Mořské řasy mají omlazující i zkrášlující účinky, jsou lehce stravitelné a při pravidelné konzumaci nám mohou pomoci předejít mnoha obávaným civilizačním chorobám.

  • Zaostřeno na tuky ve výživě seniorů

    Zaostřeno na tuky ve výživě seniorů

    Fyziologické změny a zhoršený zdravotní stav, které s sebou přináší stáří, jsou častou příčinou a zároveň důsledkem nedostatečného příjmu stravy. Pokud si máme zachovat vitalitu do pozdního věku, je nutné přizpůsobit stravování vyšší potřebě a zároveň horšímu vstřebávání živin.




přidat nový recept