Rychlá svíčková z králíka

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 117270x
Recept na svíčkovou, která se vždy povede.
Komentáře receptu 19
Uvařil jsem to (Recept vařilo 24 lidí)


Postup přípravy receptu

Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.

V kastrolu osmažíme cibuli na sádle nebo na oleji, pak přidáme halali a opět osmahneme. Přidáme naporcovaného králíka a osmahneme. Pro lepší chuť dodáme bobkový list a nové koření, podlijeme vodou a necháme dusit až do změknutí.

Měkké králičí maso vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Potom ji zahustíme smetanou smíchanou s polohrubou moukou, vrátíme maso a krátce před podáváním společně prohřejeme.

autor receptu:

Rychlá svíčková z králíka

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Rychlá svíčková z králíka byl 21.12.2007 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,7
skvělý recept
412 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlá svíčková z králíka

Recept se nachází v 438 kuchařkách
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
AnnieV
Omáčky 48 receptů
zdegross
králík 101 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá svíčková z králíka

Celkový počet komentářů u receptu: 19
Celkový počet komentářů: 19
Nalezeno receptů: 19
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlá svíčková z králíka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept