Rychlá svíčková z králíka

hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 104753x
Recept na svíčkovou, která se vždy povede.
Komentáře receptu 19
Uvařil jsem to (Recept vařilo 23 lidí)


Postup přípravy receptu

Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.

V kastrolu osmažíme cibuli na sádle nebo na oleji, pak přidáme halali a opět osmahneme. Přidáme naporcovaného králíka a osmahneme. Pro lepší chuť dodáme bobkový list a nové koření, podlijeme vodou a necháme dusit až do změknutí.

Měkké králičí maso vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Potom ji zahustíme smetanou smíchanou s polohrubou moukou, vrátíme maso a krátce před podáváním společně prohřejeme.

autor receptu:

Rychlá svíčková z králíka

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

Vaše cena 1199 běžně 8630 Kč sleva 86 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Rychlá svíčková z králíka byl 21.12.2007 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,7
skvělý recept
406 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlá svíčková z králíka

Recept se nachází v 417 kuchařkách
Irena
Kuchařka Irena 2328 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 5069 receptů
AnnieV
Omáčky 48 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá svíčková z králíka

Celkový počet komentářů u receptu: 19
Celkový počet komentářů: 19
Nalezeno receptů: 19
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlá svíčková z králíka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept