Rychlá nápravná česnečka

15 min | polévka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 170197x
Po bujaré noci vás tato polévka určitě postaví na nohy. Vegetariáni mohou sádlo nahradit olejem.
Komentáře receptu 11
Uvařil jsem to (Recept vařilo 8 lidí)


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme, pokrájíme na kostičky a spolu s utřeným česnekem, solí, majoránkou a drceným kmínem necháme přejít varem. Pro chuť můžeme přidat trochu vegety nebo kousek bujonové kostky.

Mezitím si pokrájíme chléb na kostičky a opečeme jen na sádle.

Před podáváním přidáme sekanou zelenou petrželku a kostičky osmaženého chleba.

autor receptu:

Rychlá nápravná česnečka

Počet přidaných receptů: 304

Ingredience

Vaše cena 599 běžně 5960 Kč sleva 90 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,7
dobrý recept
123 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlá nápravná česnečka

Recept se nachází v 118 kuchařkách
KDI
VARENIE 4759 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 6001 receptů
zjirousek
Polévky 1754 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá nápravná česnečka

Celkový počet komentářů u receptu: 11
Celkový počet komentářů: 11
Nalezeno receptů: 11
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlá nápravná česnečka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept