Rychlá jarní pomazánka

10 min | pomazánka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 840x
Nenáročný recept na velmi rychlou a chutnou tvarohovou pomazánku.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Jarní cibulku očistíme, důkladně omyjeme spolu s pažitkou a necháme oschnout. Jarní cibulku a pažitku potom nakrájíme na kolečka, mohou být i trošku silnější. Záleží na nás, jak nám to chutná více. Na pomazánku nám budou bohatě stačit 3 jarní cibulky.

Tvaroh dáme do větší misky, kde se nám pomazánka bude dobře promíchávat. Nakrájenou jarní cibulku s pažitkou nasypeme do misky. Přidáme koření podle chuti, promícháme a máme hotovo. Jarní pomazánku uchováváme v lednici a do dvou dnů spotřebujeme.

Rychlá jarní pomazánka je obzvláště dobrá k čerstvému pečivu.

Sabina B autor receptu:

Rychlá jarní pomazánka

Počet přidaných receptů: 11

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
6 hlasujících
  • Recept Rychlá jarní pomazánka - Servírování

Kuchařky obsahující recept Rychlá jarní pomazánka

Recept se nachází v 21 kuchařkách
Sabina B
Pomazánky 4 recepty
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3328 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá jarní pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Rychlá jarní pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept