Rychlá jablečná buchta

45 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 187606x
Nemáte moc času a je třeba něco upéct na druhý den snídani? Zkuste tuto buchtu.
Komentáře receptu 12
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Jalbka podle potřeby očistíme, oloupeme a nastrouháme nahrubo. Vyšší plech vymažeme tukem a vysypeme strouhankou nebo hrubou moukou.

Pak úplně všechny ingredience dobře promícháme v jedné míse. Místo rumu můžeme použít rumovou tříšť. Těsto nalijeme na připravený plech.

Pečeme při 170°C asi 30 až 35 minut a můžeme servírovat.

konvalinka autor receptu:

Rychlá jablečná buchta

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

3,6
dobrý recept
105 hlasujících
  • Recept Rychlá jablečná buchta - Rychlá jablečná buchta - těsto na plechu.
  • Recept Rychlá jablečná buchta - jablíčka na buchtu

Kuchařky obsahující recept Rychlá jablečná buchta

Recept se nachází v 106 kuchařkách
PEČENIE
KDI
PEČENIE 3803 receptů
anisek
Aniččina kuchařka 991 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá jablečná buchta

Celkový počet komentářů u receptu: 12
Celkový počet komentářů: 12
Nalezeno receptů: 12
|< << 12 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlá jablečná buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Haloterapie - léčba solí aneb ozdravné kúry v solných jeskyních

    Solné jeskyně jsou tvořeny krystaly přírodní soli z Mrtvého moře nebo ze soli kamenné. Je zde vysoká koncentrace solných mikročástic, minerálů, jódu a stopových prvků. Pobyt v solné jeskyni působí příznivě na zdraví lidského organismu a je určen všem věkovým kategoriím. Zároveň nabízí uvolnění, odpočinek a odbourává stres.

  • Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Syrovátka - nedoceněný poklad v péči o zdraví

    Dříve byla považována za odpad, dnes ale známe její blahodárné účinky. Obsahuje asi 50 % sušiny z původního mléka. Jak vzniká? Laicky řečeno - sražením mléka vznikne tuhá část (kasein), což je v podstatě tvaroh, druhým produktem je mléčné sérum, což je žlutozelená tekutina, které říkáme syrovátka. Vzniká také při výrobě sýrů.




přidat nový recept