Rychlá hrníčková buchta

45 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 140950x
Jednoduchý recept na buchtu s ovocem nebo kakaem. Rychlá buchta, která chutná dětem.
Komentáře receptu 26
Uvařil jsem to (Recept vařilo 17 lidí)


Postup přípravy receptu

Do mísy dáme 2 hrnky polohrubé mouky, přidáme 1 hrnek mléka, 1 hrnek cukru, půl hrnku oleje, 2 vejce, 1 prášek do pečiva nebo 1 kávovou lžičku jedlé sody a vše zamícháme.

Těsto nalijeme na tukem vymazaný a moukou nebo kokosem vysypaný plech, posypeme ovocem a pečeme v předehřáté troubě až těsto zrůžoví. Těsto můžeme také rozdělit na dvě poloviny. Do jedné poloviny přidáme kakao. Nejdříve nalijeme na plech světlé těsto, potom tmavé a pečeme. Buchta je upečená, když do ní píchneme špejlí a na špejli nezůstane těsto. Po upečení posypeme buchtu cukrem moučka.

Rychlou hrníčkovou buchtu po vychladnutí nakrájíme a podáváme jako chutný moučník.

autor receptu:

Rychlá hrníčková buchta

Počet přidaných receptů: 23

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3290 běžně 7560 Kč sleva 56 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
93 hlasujících
  • Recept Rychlá hrníčková buchta - Rychlá hrníčková buchta
  • Recept Rychlá hrníčková buchta - Rychlá hrníčková buchta
  • Recept Rychlá hrníčková buchta - Moje první buchta v životě - s rybízem
  • Recept Rychlá hrníčková buchta - Už se jen do ní pustit!
  • Recept Rychlá hrníčková buchta - Já jsem dal na buchtu broskve.

Kuchařky obsahující recept Rychlá hrníčková buchta

Recept se nachází v 88 kuchařkách
vlčice
kucharka bojenky 26 receptů
Baboš
Moučniky 1546 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá hrníčková buchta

Celkový počet komentářů u receptu: 26
  • Komentář k receptu Rychlá hrníčková buchta Anet 15.02.2016 22:02:15

    místo oleje jsem použila máslo, mouku pohankovou a osladila medem. Vyšlo to výborně ;)

    Děkuji za fajn recept!

  • mouka zdenka 19.01.2016 10:14:45

    Můžu polohrubou mouku nahradit hrubou? Předem děkuji za odpoveď :-)

  • jxcj idiot 28.11.2015 10:41:20

    jjdjcdjcddjdjv

  • Komentář k receptu Rychlá hrníčková buchta paveltomsu3 01.11.2015 20:26:26

    velmi dobre recepty skousim a povedlsemy dekuji

  • Komentář k receptu Rychlá hrníčková buchta Lenka 23.10.2015 18:41:31

    velmi dobrá buchta

  • Super Olda 23.04.2015 13:49:20

    Buchta super. Jen dávám cukru maličko a zbytek dosypu grankem. Nahoře bohatě posypu kokosem. A to je teprve pecka buchta. Jednoduše, rychle, levně :-)

  • Komentář k receptu Rychlá hrníčková buchta misena 18.05.2014 17:37:30

    Buchta výborná - dělala jsem dvoubarevnou, ale to množství není na celý plech ba ani na půlku! Musela jsem to nakonec přelít do malého pekáčku - opravdu je toho těsta maličko!

    • Re: Komentář k receptu Rychlá hrníčková buchta Jana 05.03.2015 13:59:08

      Ted jsem tuto buchtu upekla, je na celý velký plech, je i pěkně vysoká

    • Re: Komentář k receptu Rychlá hrníčková buchta vlčice 07.10.2014 13:38:18

      záleží jaké hrníčky jste použila já dávám čajové a větší

    • Re: Komentář k receptu Rychlá hrníčková buchta MaláKuchařka 21.05.2014 21:03:02

      Málo?
      ..mě to tedy stačilo na celý plech, a buchta mi krásně vykynula ;)

Celkový počet komentářů: 26
Nalezeno receptů: 26
|< << 123 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Rychlá hrníčková buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept