Recept na rychlou polévku ze zbylého vařeného masa.
Hodnocení
2.2
/ 5 (30x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
1 lžíce
máslo
1 hrneček
hovězí maso
1 kostka
slepičí bujón
1 hrneček
polévková zelenina
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
podle potřeby
polévkové nudle
zelená nať
Postup přípravy
Pokud o víkendu vaříme vývar, vždy si trochu vařeného krájeného masa můžeme uložit do mrazáku.
Později jen na másle osmahneme nakrájenou zeleninu, přidáme teplou vodu, bujon a necháme vařit do změknutí. Následně přidáme uschované maso a nudličky do polévky. Pokud máme předvařené, necháme jen prohřát. Polévku nakonec ozdobíme libovolnou nasekanou natí a dochutíme.
Rychlou hovězí polévku podáváme ihned na stůl.