Rychlá gulášová polévka

1 hod | polévka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 22226x
Recept na dobrou gulášovou polévku. Jen za pouhou hodinu je hotová!
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařilo 6 lidí)


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno. Klobásu nakrájíme na kolečka. Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka.

Pokrájenou cibuli orestujeme na másle, přidáme kolečka klobásy, kousky hub a vše krátce podusíme. Směs zalijeme vývarem, přidáme kostky brambor, kolečka mrkve, sladkou a pálivou mletou papriku, drcený kmín a vaříme doměkka. Gulášovou polévku zahustíme jíškou, dochutíme solí a podáváme.

Rychlou gulášovou polévku podáváme samotnou, pro větší zasycení přidáme pečivo podle chuti.

Karolína autor receptu:

Rychlá gulášová polévka

Počet přidaných receptů: 37

Ingredience

na porce
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
13 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Rychlá gulášová polévka

Recept se nachází v 121 kuchařkách
Dajpum
Dagmařiny Recepty 2627 receptů
KDI
VARENIE 8305 receptů
chrobakova.d
BABIČČINA 924 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rychlá gulášová polévka

Celkový počet komentářů u receptu: 2
Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Rychlá gulášová polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept