Ruská roštěná na smetaně

2 hod | hlavní chod | 4 porce | žádná kuchyně | recept zobrazen: 277x
Roštěnka ve smetanové omáčce s kremžskou hořčicí. Původní recept mojí maminky.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Středně velkou cibuli nakrájíme nadrobno a anglickou slaninu na kousky. Roštěnou nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a vydatně potřeme kremžskou hořčicí.

Cibuli v hrnci osmahneme na sádle společně s anglickou slaninou. Poté plátky masa z obou stran zprudka osmažíme v hrnci se slaninou a cibulí. Zalijeme vodou, přidáme bujon a dusíme zhruba hodinu a půl. Poté přidáme smetanu, majoránku a krátce povaříme.

Ruskou roštěnou na smetaně podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem jako hlavní chod.

autor receptu:

Ruská roštěná na smetaně

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porce
Vaše cena 4990 běžně 11980 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Ruská roštěná na smetaně

Recept se nachází v 15 kuchařkách
KDI
VARENIE 8305 receptů
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3314 receptů
zjirousek
Maso hovězí 739 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ruská roštěná na smetaně

Přidat příspěvek k receptu Ruská roštěná na smetaně
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept