2 lžíce | rum | |
100 g | cukr moučka | |
1 lžíce | horká voda |
Cukr utřeme s horkou vodou, po kapkách přidáváme rum a třeme do té doby, dokud není poleva hustá, lesklá a hladká. V případě, že nezhoustne, jemně přisypáváme cukr do potřebného zhoustnutí. Rumovou polevu ihned roztíráme. Je skvělá na nejrůznější druhy cukroví, ale i moučníky suššího typu.
Mlsejte bez výčitek: Vyzkoušejte skvělé recepty na bezlepkové a raw cukroví
Bez cukroví by Vánoce nebyly vůbec ono. I když musíte dodržovat bezlepkovou dietu, o sladké se připravit nemusíte. I klasika bez lepku je možná a výměnu mouky za bezlepkovou v těchto receptech vůbec nepoznáte. A pokud si hlídáte linii, zkuste i nepečené raw cukroví, které je mnohem zdravější než tradiční nepečené druhy plné bílého cukru.
Ořechové, kokosové i s čokoládou: Ty nejlepší recepty na cukroví podle oblíbené suroviny
Každý má rád jiný druh cukroví, někomu vadí ořechy, jinému kokos, někdo miluje čokoládu. Vybrali jsme pro vás 9 známých i méně známých druhů cukroví podle suroviny, které při pečení dáváte přednost.
Autor:admin_hela
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena