Recept na voňavé medové kuře pečené se šalotkou a karotkou. Pokrm můžeme podávat jako hlavní chod při slavnostních příležitostech.
250-300 g | karotka |
1 ks | větší kuře |
250 g | cibule šalotka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2-3 snítky | tymián |
5 větviček | rozmarýn |
5-6 lístků | bazalka |
1 svazeček | zelená petrželka |
na potření | |
1 lžíce | med |
3 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | citronová šťáva |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena