Romadurová buchta

30 min | chuťovka | 12 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 2194x
Recept na netradiční slaný koláč.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Romadur rozmixujeme. Přidáme vejce, mouku, máslo, tvaroh, kypřící prášek do pečiva, pažitku nebo nať z cibule. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájený šunkový salám. Vše důkladně promícháme.

Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Romadurovou buchtu pečeme v troubě na 170 °C (nebo 160 °C horkovzdušná trouba) zhruba 25 - 30 minut.

Romadurovou buchtu nakrájíme a podáváme.

Anina autor receptu:

Romadurová buchta

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porcí
Vaše cena 1890 běžně 4550 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
10 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Romadurová buchta

Recept se nachází v 46 kuchařkách
smarcelak
Slané dezerty 130 receptů
Krnovské slané pečení
veraricna
Krnovské slané pečení 1787 receptů
zjirousek
chuťovky 861 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Romadurová buchta

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Romadurová buchta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Pozor, angína nám hrozí i v létě!

    Je možné si i v těchto parných letních dnech přivodit angínu? Bohužel je, a to velice jednoduše. Snadno to přeženeme se zmrzlinou nebo ledovými nápoji, příliš se vystavujeme chladící klimatizaci, zůstaneme příliš dlouho v mokrých plavkách a nakonec, zrádné výkyvy počasí. To všechno jsou důvody, proč se jednoho letního rána vzbudíme s nepříjemně známou bolestí v krku.

  • Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Vyrazte na borůvky - jsou všelékem!

    Sezóna borůvek, oblíbeného a velmi zdravého letního ovoce, je v plném proudu. Nejenže rostou v našich lesích, ale jsou jich také plné tržnice a stánky podél cest. Pokud jste letos borůvek měli jen po málu, dáme vám pár pádných důvodů, proč si je ve velkém dopřát, dokud jsou v čerstvé podobě.




přidat nový recept