Rizoto s vepřovým masem

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 21225x
Recept na jednoduché chutné rizoto, které není suché.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Dáme vařit vodu na rýži, nasypeme do ni sůl a kari koření. Rýži uvaříme, bude mít žlutou barvu.

Otevřeme konzervu a na pánev vydlabeme lžičkou sádlo z konzervy. Na rozpáleném sádle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek dozlatova. Pak přidáme kukuřici z plechovky a maso z konzervy.

Mezitím uvaříme v osolené vodě zeleninu - mrkev, hrášek, brokolice nebo jinou podle chuti. Když je zelenina měkká, přidáme ji na pánev s masem. Přidáme také žampiony a rýži. Vše ještě promícháme a prohřejeme.

Rizoto s vepřovým masem na talíři poklademe plátky hermelínu, popřípadě nastrouhaným sýrem.

autor receptu:

Rizoto s vepřovým masem

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Rizoto s vepřovým masem

Recept se nachází v 16 kuchařkách
veriri
Papáníčko 2886 receptů
zjirousek
Rýže 204 receptů
Zorňafa
1. aa-6b 3310 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Rizoto s vepřovým masem

Celkový počet komentářů u receptu: 2
  • petře petře Davesons88 07.03.2014 13:35:48

    Peto nechte vaření manželce,tady je myšleno sádlo z konzervy to není nic špatného ba naopak:-))nebo jste někdy narazil na sádlo s pomletými kostmi a kůžemi??

  • petr 30.10.2012 10:37:54

    hnus,konzerva!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    To už neumíme vařit?!, to co je v konzervě nežere ani můj pes.panebože není to o penězích,protože to rizoto udělám i levněji/cena plechovky kůží a pomletých kostí a co ještěEEEEEček/

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Rizoto s vepřovým masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept