Římský salát s pečeným krůtím masem

45 min | salát | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2304x
Kousky krůtího masa s chuťově zajímavým dresinkem, římským salátem a krutony. Snadný a rychlý recept na výbornou večeři nebo oběd.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Krůtí prso okořeníme solí a pepřem a dáme péct do trouby. Podle hmotnosti to potrvá asi 30 - 45 minut při teplotě 160 °C.

Toustový chleba nakrájíme na kostičky a krátce opečeme na troše olivového oleje. Salát omyjeme, osušíme a natrháme na menší kousky. Olej smícháme s hořčicí, worcesterskou omáčkou, citronovou šťávou, lžící nastrouhaného sýru a špetkou soli a pepře.

V zálivce namočíme list salátu, ochutnáme, zda je dost ochucená, a případně dosolíme nebo dopepříme. Promícháme se salátem, krutony, dozdobíme hoblinami sýru a na tenké plátky nakrájeným masem.

Římský salát s pečeným krůtím masem podáváme jako chutnou večeři.

Zdroj: Eklasa.cz

Klasa autor receptu:

Římský salát s pečeným krůtím masem

Počet přidaných receptů: 35

Ingredience

na porce
Vaše cena 1999 běžně 4236 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,3
skvělý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Římský salát s pečeným krůtím masem

Recept se nachází v 39 kuchařkách
Klasa
Klasa
Klasa 31 receptů
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3700 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Římský salát s pečeným krůtím masem

Přidat příspěvek k receptu Římský salát s pečeným krůtím masem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept