Římský květák

30 min | příloha | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 7208x
Dietní recept na květák trochu jinak.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Květák dobře očistíme a rozdělíme na růžičky, česnek oloupeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme.

Květák rozebraný na růžičky vložíme do osolené vody společně s česnekem a dusíme.

Po změknutí květáku přidáme rajčata, necháme přejít varem a máme hotovo.

Květák dáme na talíř a před podáváním posypeme sýrem. Římský květák můžeme dozdobit čerstvou petrželkou.

autor receptu:

Římský květák

Počet přidaných receptů: 1000

Ingredience

na porci

Energetický příjem

Římský květák - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 823 kJ / 196,6 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 10799 běžně 22977 Kč sleva 53 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Římský květák

Recept se nachází v 13 kuchařkách
Zeleninka a luštěniny od tetičky
veraricna
Zeleninka a luštěniny od tetičky 3827 receptů
Kayla
dietní kuchařka 68 receptů
zjirousek
Zelenina 518 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Římský květák

Přidat příspěvek k receptu Římský květák
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Zdravotní pojištění cizinců

    Zdravotní pojištění cizinců

    Vzhledem k otevření hranic a vysoké pohyblivosti cizinců na našem území je otázka jejich zdravotního pojištění zcela patřičná a na místě. Více o zdravotním pojištění cizinců v dnešním článku.

  • Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Potraviny, které nás v zimě zahřejí

    Letošní zima nám dává pěkně zabrat. Kruté mrazy nejsou nic příjemného a tělo potřebujeme zahřát nejen pod vrstvou oblečení, ale také konzumací těch správných potravin. Které to jsou a v jaké podobě si je dopřát?




přidat nový recept