Řezy s jablky a pudinkem

45 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3398x
Jednoduchý recept na lahodné řezy k čaji či kávě.
Komentáře receptu 3


Postup přípravy receptu

Jablka oloupeme a podle chuti nakrájíme na plátky či na kostičky, jablka můžeme i nastrouhat na hrubém struhadle. Pudink připravíme podle návodu na obalu.

Listové těsto rozdělíme na dva díly a rozválíme na pláty. Na jeden plát naskládáme piškoty, na ně přidáme nakrájená jablka se skořicí a vanilkovým cukrem. Jablka zalijeme pudinkem a přikryjeme druhým plátem listového těsta.

Pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 30 minut.

Řezy s jablky a pudinkem podáváme jako chutný zákusek ke kávě nebo čaji.

Štěpánka autor receptu:

Řezy s jablky a pudinkem

Počet přidaných receptů: 10

Ingredience

na porcí
Vaše cena 2799 běžně 5500 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
5
skvělý recept
3 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Řezy s jablky a pudinkem

Recept se nachází v 28 kuchařkách
Moučníky
Jana
Moučníky 410 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2630 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Řezy s jablky a pudinkem

Celkový počet komentářů u receptu: 3
Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Řezy s jablky a pudinkem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept