Řezy s Be-Be sušenkami

35 min | moučník | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 10257x
Rychlý piškot s pudinkem, Be-Be sušenkami a čoko polevou.
Komentáře receptu 5
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Vejce s cukrem vyšleháme a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Na vymazaném a vysypaném plechu upečeme.

Krém: Uvaříme pudink z mléka, pudinkových prášků (lze použít i vanilkový nebo karamelový) a cukru, do horkého pudinku zašleháme tuk.

Teplý krém hned nalijeme na vychladlý piškot, pokryjeme Be-Be sušenkami, pokapeme rumem a přelijeme čokoládovou polevou. Řezy s Be-Be sušenkami necháme alespoň 1 hodinu v chladu.

Může se stát, že při pečení se piškot vyboulí. Po vytažení z trouby stačí párkrát propíchnout a upečené těsto se během pár vteřin krásně srovná.

autor receptu:

Řezy s Be-Be sušenkami

Počet přidaných receptů: 67

Ingredience

Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,1
skvělý recept
21 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Řezy s Be-Be sušenkami

Recept se nachází v 171 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 5991 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4291 receptů
Sladkosti  Krnovské tety
veraricna
Sladkosti Krnovské tety 4105 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Řezy s Be-Be sušenkami

Celkový počet komentářů u receptu: 5
Celkový počet komentářů: 5
Nalezeno receptů: 5
Přidat příspěvek k receptu Řezy s Be-Be sušenkami
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept