Restovaná kachní játra v bagetě

35 min | chuťovka | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 431x
Recept na teplou svačinku, chuťovku, ale i večeři z restovaných kachních jater s cibulkou, salátem a rajčetem v rozpečené bagetě.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Kachní játra očistíme, nakrájíme na menší kousky a opepříme. Velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Oloupaný česnek utřeme se solí a pepřem a umícháme s máslem dohladka. Celozrnné bagety podélně rozkrojíme a potřeme česnekovým máslem. Salát očistíme a rajče nakrájíme na tenké plátky. Troubu předehřejeme na 220 °C.

Na oleji orestujeme cibulku do hněda. Poté ji vyndáme a na výpeku opečeme kousky jater dozlatova. Opečená játra osolíme, zakryjeme a odložíme stranou.

Mezitím vložíme do trouby bagety potřené ochuceným máslem a vše krátce rozpečeme. Jakmile se máslo rozpustí, bagety vyjmeme, poklademe opečenými játry a smaženou cibulkou, listy salátu a nakrájeným rajčetem. Vše zakryjeme druhou polovinou ochucené bagety a ihned podáváme.

Restovaná kachní játra s cibulkou plněná v ochucené česnekové bagetě se salátem a rajčetem podáváme jako výbornou teplou svačinu.

Jarka-P autor receptu:

Restovaná kachní játra v bagetě

Počet přidaných receptů: 1685

Ingredience

na porce
Vaše cena 10980 běžně 27980 Kč sleva 61 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4
skvělý recept
8 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Restovaná kachní játra v bagetě

Recept se nachází v 23 kuchařkách
láska prochází žaludkem
Láska prochází žaludkem 1 2372 receptů
zjirousek
Kachna 160 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Restovaná kachní játra v bagetě

Přidat příspěvek k receptu Restovaná kachní játra v bagetě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept